Tisztelt Látogató!

Magyarországi cégünket az 1993 óta külföldön működő cég tapasztalataira építve 1999 évben alapítottuk meg, mely 2001-ig kizárólagosan „fémtömegcikk” gyártással foglalkozott. Ezek közül kiemelkedő a mikrofontartó állvány, melynek különböző kivitelezésű fajtáiból napjainkig 1 milliós darabszám legyártásával büszkélkedhetünk. Mindemellett más fém állványok és szerelt kábelek gyártása is tevékenységünk része. A saját tulajdonú technológiánk és gépparkunk segítségével egyedi vagy különleges igényeket is ki tudunk elégíteni.

Partner cégeink kezdeményező ötleteként 2002 évtől megkezdtük partnereink termékeinek importálását, ezzel egyidejűleg saját termékeink hazai forgalmazását is, így bővitve tevékenységi körünket a nagykereskedelemmel is.

Ennek keretében több mint 15 gyártó és közel 10 kereskedő termékeit importáljuk és forgalmazzuk, mely összesen kb 140 márkát képviselve közel 13 ezer termék kínálatát jelenti, melyből 3- 4 ezer raktárunkról azonnal elérhető. Sürgős megrendelés esetén - partnereink közelsége miatt – a megrendelt áru akár 5 napon belűl is elérhető.

Termékeink közül választékot talál a zenével első alkalommal ismerkedő tanulótól, a kezdő zenésztől a profi zenészig mindenki. Annak ellenére, hogy a piac olcsóbb termékeket is kínál ezek a minőségben is tükröződnek. Filozófiánk alapján nem az abszolút legolcsóbb terméket keressük, amely sok esetben minőségileg kifogásolható.
Mivel társaságunk kizárólagosan nagykereskedő, kérjük keresse fel bármely viszonteladó Hangszerboltunkat. Ennek segítségében kérjük forduljon hozzánk bizalommal az oldalon megtalálható elérhetőségeinken.


Köszönjük látogatását!

{literal}